Bestellen – The Blue Drawings

Nieuwe boekuitgave Hans Klein Hofmeijer

The Blue Drawings

Verschijningsvorm

In de bijzonder fraaie uitgave, die 41 bij 31 centimeter meet, zijn vijf foto’s in zwart wit én tweeënveertig grote en kleinere kleuren-afbeeldingen van de kunst van Klein Hofmeijer opgenomen Vormgever Mark van den Eijnden uit Nederweert heeft een waarlijk schitterend omslag ontworpen. De rafelige randen van het zware handgeschepte papier, Zaansch Bord geheten, lopen subtiel synchroon met de artistiek gevoelvol uitgebeelde rafelranden in het denken van de immer gedreven kunstenaar.

Inhoudelijke bijdrage

De auteurs Annelies Vanbelle [BE] en Rick Vercauteren [NL] gaan in twee sterk beschouwende en elkaar inhoudelijk aanvullende artikelen nader in op de filosofische, kunsthistorische en spirituele aspecten van het mysterieuze coloriet blauw in het oeuvre van Hans Klein Hofmeijer. Blauw, zo betogen zij separaat op treffende, analytische wijze, dient niet louter als coloriet te worden opgevat. Blauw fungeert in de expressief ogende, gelaagde werken van Hans Klein Hofmeijer tevens als attitude, bron, denkmateriaal, energie, inkt, mensbeeld, schrijfmateriaal, symbool en zinnebeeld.

Leverbaarheid

Alleen de eerste druk van The Blue Drawings  is genummerd en gesigneerd verschenen in een beperkte oplage van 200 exemplaren. De verkoopprijs van de publicatie bedraagt € 60,- per exemplaar, inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.

De publicatie van 410 x 310 cm telt 54 pagina’s, 42 afbeeldingen in kleur en 5 in zwart-wit.

Tekst bijdragen van 2 auteurs uit België en Nederland.

The Blue Drawings á € 60,-

Bestellingen worden in volgorde van betaling verwerkt.    The Blue Drawings à € 60,-